Webdesign Erfurt
Centralni sesalni sistemi

    Hiter dostop

    Izberite primeren centralni
    sesalni sistem za vašo hišo.

    (Podrobnosti)  

Centralni sesalni sistemi Disan
Zastopnik za Slovenijo:

omegalogo3.png

 

 

 

Omega d.o.o.
Ljutomerska cesta 28
9250 Gornja Radgona

Tel.:02/56-11-762
Fax:02/56-11-524
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

www.omegadoo.si 

Obiskovalci: 8168832
Tehnika

Disanove trifazne sesalne enote so poznane po kvaliteti in inovativni tehniki, odlikuje jih robustna izvedba in dolga življenjska doba.

foto1_sezione-motore.jpg

Inovativna tehnika za profesionalno uporabo

Siemens – induktivni motorji
Uporabljeni so induktivni motorji s stranskim motorjem, brez jermena z magnetotermično zaščito motorja so temeljito preizkušeni tako, da lahko dolgoletno in učinkovito služijo svojemu namenu brez zastojev. Siemens induktivni motorji so narejeni zgolj za gospodarsko rabo in lahko neprekinjeno učinkovito delajo 24 ur brez prekinitve.Maximalna moč motorja z sesalno turbino skrbi za optimalno delovanje.Napetost je od 220 V do 380 V.
Zaradi zanesljivosti in visoke kvalitete se Siemensovi motorji uporabljajo v vseh modularnih centralnih sesalnih sistemih.
Pri modelih z integrirano frekvenčno regulacijo je maximalna moč odvisna od števila sočasnih uporabnikih. Preko senzorja se podtlak  v instalaciji permanentno meri in se pri 140 mbar regulira pri večih uporabnikov sočasno.Pri vseh teh motorjih je potrošnja energije optimalna.

Krmilna enota
Pri uporabi SPS  krmilne enote najnovejše generacije, se vsi motorni zmoglivostni podatki beležijo in merijo. Napaka se analizira in prikaže, krmilni modul Siemens S 7200 nadzoruje  vse funkcije optimalnega delovanja sesalne enote in se lahko preko zaslona na dotik pregleda in preveri vse procese delovanja.

Stikalna omara
Zaščitni razred IP 55 je opremljen z termičnim varovalnim stikalom, z nadzornim zaslonom,  podtlačnim senzorjem in ročno ali avtomatsko stikalno napravo.

Zvezda filter
Izdelan je iz visoko kakovostnega posebnega materiala in dosega najboljše rezultate filtriranja. Zaradi načina izdelave filtrirne komore se prah na zvezda filtru zlahka odstrani z ročno stresalno napravo. Zvezda filter velike filtrirne površine lahko tudi pri 30 ° operemo v pralnem stroju.
Pri uporabi avtomatske stresalne naprave za stresanje filtra omogoča redno -  programirano  čiščenje  filtra in s tem dolgotrajno uspešno delovanje.

Izločevalna posoda za smeti
Velika  izločevalna posoda je zatesnjena in omogoča enostavni priklop na filtrirno komoro z zvodom. Posodo za smeti moramo sprazniti vsaj 2 x letno, odvisno od količine smeti.

Nivo smeti (umazanije), lahko kontroliramo skozi stekleno okence, katero je nameščeno na zgornem delu posode.
Zaradi montiranih koleščkov na dnu posode je posoda mobilna in zlahka spraznimo posodo.
Montaža podtlačnega sistema v filtrirni komori omogoča uporabo pvc vrečke za lažje odstranitev umazanije.

Priključna mesta
Pri vseh Disanovih sesalnih sistemih se pri izdobavi posamezni elementi zmontirajo skupaj in preizkusijo. Z kompletom stikalnih omaric so sesalne enote po priključitvi na dovodno sesalno cev in elekrično omrežje pripravljene za nemoteno delovanje.
Vse uporabljene spojke pri sesalni enoti preprečujejo nastanek vibracij. Na spodnjem delu nosilca sesalnih turbin z motorjem se nahajajo nivelirne nogice, katere omogočajo nastavitev pravilnega položaja modularnega bloka.
Takoj pri izhodu zadnje sesalne turbine z motorjem namestimo ustrezen dušilec zvoka, kateri zmanjša hrup na minimum.

... glejte tudi Prednosti

 
 
Pioneer
www.centralni-sesalni-sistem.si - izvedba: /3xdvojniw/