Webdesign Erfurt
Centralni sesalni sistemi

    Hiter dostop

    Izberite primeren centralni
    sesalni sistem za vašo hišo.

    (Podrobnosti)  

Centralni sesalni sistemi Disan
Zastopnik za Slovenijo:

omegalogo3.png

 

 

 

Omega d.o.o.
Ljutomerska cesta 28
9250 Gornja Radgona

Tel.:02/56-11-762
Fax:02/56-11-524
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

www.omegadoo.si 

Obiskovalci: 8169561
Kako deluje
Princip delovanja centralnih sesalnih sistemov za večje objekte je enak kot pri stanovanjskih objektih. Razlika je samo v premerih cevi cevnega sistema (cevi so debelejše in večjih premerov), v moči vleka (podtlaka), kakor tudi v večjem pretoku zraka v instalaciji cevnega sistema.

Za večje objekte potrebujemo tudi namenske sesalne komplete glede na namen in specifikacijo dela.  

Razlika centralnega sesalnega sistema med stanovanjskimi in gospodarskimi objekti
hotel41.jpg

Pri večjih sistemih so instalirani različni premeri cevi, po eni strani s tem dopuščajo večji pretok, po drugi strani pa v cevnem sistemu mora biti enaki podtlak po celotnem omrežju.Umazanija katero sesamo pride skupaj z zrakom v veliko zbirno posodo in se sesede na dnu posode, prečiščen zrak pa potuje preko zvezda filtra velike filtrirne površine ven iz prostora preko izpušne rozete.
Zaradi več desetletnih izkušenj so pri podjetju Disan razvili za večje objekte najnovejši  sesalni sistem, kateri je sestavljen iz dveh ločenih komponent. In sicer iz sesalnih Simensovih turbin in izločevalne posode. Od tod tudi izraz modularni centralni sesalni sistem.
Načrtovanje Simensovih turbin velikosti od 2,2 KW do 7,5 kW je odvisno od velikosti objekta, kakor tudi od števila sočasnih uporabnikov. Turbine se pozicionirajo običajno zraven izločevalne posode. Sistem je opremjen z najnovejšo inovativno inverter tehniko, katera omogoča optimalen podtlak po celem omrežju in pri tem regulira podtlak. Rezultat vsega tega je manjša poraba energije.
chantier1.jpg
Najpomebnejše pri večjih objektih je dobro premišljeno planiranje sistema, ker od tega je odvisno optimalno delovanje naprave in s tem tudi zadovoljna stranka.
Na podlagi tlorisov objekta se skrbno določi potek trase sesalne instalacije, določi pozicijo in velikost sesalnih turbin s izločevalno posodo, kakor tudi na ustreznih mestih se locirajo sesalne vtičnice in potrebni premeri cevi, kakor tudi njihova lega.
chantier2.jpg
Podjetje OMEGA Vam je s svojimi izkušnjami in strokovnjaki, kateri delajo samo na tem področju pri kakršnem koli vprašanju glede centralnih sesalnih sistemov vedno na voljo in se veselimo Vašega klica.
Zraven dobrega planiranja je zelo pomembna tudi strokovna izvedba instalacije sesalnega sistema.
Priporočamo, da Vam instalacijo izvedejo za to pooblaščeni izvajalci. Instalacija se izvaja takrat  ko se izvaja ostala instalacija (vodovodna in električna instalacija).


… glejte tudi Tehnika
 
 
Pioneer
www.centralni-sesalni-sistem.si - izvedba: /3xdvojniw/