Webdesign Erfurt
Centralni sesalni sistemi

    Hiter dostop

    Izberite primeren centralni
    sesalni sistem za vašo hišo.

    (Podrobnosti)  

Centralni sesalni sistemi Disan
Zastopnik za Slovenijo:

omegalogo3.png

 

 

 

Omega d.o.o.
Ljutomerska cesta 28
9250 Gornja Radgona

Tel.:02/56-11-762
Fax:02/56-11-524
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

www.omegadoo.si 

Obiskovalci: 8169280
Tržišče

Razširjenost centralnih sesalnih sistemov

Že pred približno sto leti so bili luksuzni objekti v Evropi in Ameriki opremljeni s centralnimi sesalnimi sistemi – takrat s pogonom motorjev na paro. Tako sta na primer opatija Westminster Abbey, zgrajena leta 1902 in prvi Hilton hotel, zgrajen v New Yorku leta 1929 že imela vgrajen CSS. Tudi hotel Kaiserhof v Meranu, v katerem je občasno bivala kraljica Elizabeta Avsterijska, poznana kot Sissi je imel zgodaj vgrajen CSS. Že takrat so prišli do spoznanja, da pomeni CSS ob visokem higijenskem standardu tudi prihranek na stroških čiščenja.

V začetku 60 let so bili CSS iz Amerike prenešeni tudi v Evropo in to  predvsem v turistične objekte. Zaradi praktičnosti so se pričeli CSS širiti v Evropi in sicer v različnih državah z različno dinamiko.

Velikemu povpraševanju v Skandinavskih državah, Švici in Franciji so sledile tudi ostale Evropske države. V bivših socialističnih državah se vgradnja CSS zaradi “protikapitalistične miselnosti” v preteklosti ni razširila, v Sloveniji pa beležimo dober porast v zadnjih petih letih.

Tržni potencial

Tržni potencial za CSS je velik, saj se pri nas zgradi mnogo individualnih hiš. Glede na močan porast vgradnje CSS v individualne hiše je v prihodnosti pričakovati popularizacijo tudi na področju gospodarske gradnje, čemur bo nedvomno prispevalo zadovoljstvo in izjemno pozitivno mnenje individualnih graditeljev o CSS.


Prodajni argumenti za CSS Disan pri individualni gradnji

Centralni sesalni sistem Disan ima vse lastnosti, ki jih sodobna gospodinja pričakuje od sesalnika: 

- Popolna čistoča ambijenta
Pri klasičnih sesalnikih – tudi tistih z najboljšo filtracijo in vodnim filtrom se mikro prah izpiha nazaj v prostor, kjer nekaj časa lebdi, nato pa se vsede na pohištvo in tla. Pri centralnem sesalnem sistemu Disan se filtriran zrak izpiha iz objekta, tako je učinek čiščenja 100%, v stanovanju ni mikro prahu, ne zaudarja po sesalniku in prahu in istočasno se stanovanje prezrači. Centralni sesalni sistem Disan je tako primeren tudi tam, kjer bivajo alergiki in astmatiki.

- Sesanje brez hrupa
Pri  centralnem sesalnem sistemu Disan je sesalna enota nameščena v pomožnem prostoru (garaža, klet...). Tako pri sesanju v prostoru ni nadležnega hrupa motorja in je možno sesanje kadar – koli, tudi, ko kateri od družinskih članov spi.

- Priročno in enostavno
Za sesanje je potrebna le lahka sesalna cev – odpade prenašanje težkega sesalnika, vlačenje električnega kabla itd. 

“Zamislite si, kako enostavno je sesanje stopnišč, prostorov, polnih pohištva, sesanje avtomobila... Cev preprosto vtaknete v posebo vtičnico in pričnete s sesanjem, brez hrupa, brez prenašanja iv vlečenja težkega sesalnika, kabla  in po sesanju ostane prostor čist in prezračen, brez smradu po prahu in brez izpihanih mikro delcev prahu v zraku”.

- Ekonomično
Investicija v centralni sesalni sistemu Disan se vsekakor izplača, saj je sesanje z njim cenejše (ni potrebno kupovanje vrečk), v času pričakovane dobe uporabe sesalne enote pa bi morali zamenjati več novih klasičnih sesalnikov, s čimer se investicija že v nekaj letih amortizira. Ob vseh prednostih, ki jih nudi Centralni sesalni sistem Disan pa je pomembna še ta, da se zmanjša potreben čas za čiščenje tudi za 50%.


Prodajni argumenti za CSS Disan pri gospodarskih objektih 

- Visok higijenski standard
Zavedanje, kako pomembna je zdrava mikroklima v delovnem in bivalnem prostoru za dobro počutje in dobro delovno storilnost je vedno večje. Zrak brez alergenov in smradu, ki so posledica klasičnega sesanja zagotovo vpliva na boljše počutje.

- Modularna konfiguracija
Pri  centralnem sesalnem sistemu Disan je možna sočasna uporaba več porabnikov – tudi do 8, možno pa je kombiniranje več modulov hkrati, tako, da so možnosti neomejene.

- Zmanjšanje stroškov čiščenja
Pri čiščenju se zaradi enostavnejšega in lažjega dela zmanjša čas za čiščenje do 30%. Zmanjšajo se tudi stroški za filtre, vrečke, servise in zamenjave prenosnih klasičnih sesalnikov, tako, da se investicija v CSS amortizira v nekaj letih, za kar lahko izdelamo kalkulacijo.

- Neomejena uporabnost
Ker pri sesanju s CSS ne nastaja hrup v prostoru, lahko poteka čiščenje tudi v času za počitek v hotelih, toplicah, domovih za ostarele. Pri domovih za ostarele so zaradi lahkosti in enostavnosti uporabe lahko udeleženi pri čiščenju svojih prostorov tudi stanovalci. V apartmajskih naseljih se je izkazal CSS kot izredno uporaben pripomoček za uporabnike apartmajev (npr: Apartmajsko naselje Terme Snovik).

- Enostavna odstranitev prahu in minimalni obratovalni stroški
Periodično se iz izločevalne posode odstrani vreča s prahom. Stroški vzdrževanja cevnega    razvodnega sistema in sesalne enote so zanemarljivi.

- Sesanje tekočin in pepela
Tekočine se lahko sesajo z uporabo posebnega izločevalnika, prav tako hladen pepel iz kaminov in peči.

- Čiščenje zunanjih in pomožnih prostorov
Vsekakor je možno čiščenje tudi zunanjih (terase, stopnišča, balkoni....) in pomožnih (pralnice,     kurilnice, sušilnice...) prostorov.

- Disan ima izkušnje na področju CSS za velike uporabnike
Preko 700 velikih gospodarskih objektov po vsem svetu – od mondenih Alpskih hotelov, do poslovnih zgradb  v Singapurju je opremljeno s CSS Disan. Prav tako je vgrajen CSS Disan v nešteto domov po svetu.

Kot Disan partner v Sloveniji zagotavljamo popolnoma enak standard kvalitete.

... glejte tudi Prednosti 

 

 
 
Pioneer
www.centralni-sesalni-sistem.si - izvedba: /3xdvojniw/