Webdesign Erfurt
Centralni sesalni sistemi

    Hiter dostop

    Izberite primeren centralni
    sesalni sistem za vašo hišo.

    (Podrobnosti)  

Centralni sesalni sistemi Disan
Zastopnik za Slovenijo:

omegalogo3.png

 

 

 

Omega d.o.o.
Ljutomerska cesta 28
9250 Gornja Radgona

Tel.:02/56-11-762
Fax:02/56-11-524
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

www.omegadoo.si 

Obiskovalci: 8169478
Izkušnje

CSS za gospodarsko rabo so jedro Disanovega razvoja

Po uvedbi motorjev z invertersko tehniko leta 1997 je bil Disan prvi, ki je sprejel to inovativno tehniko in jo uvedel v CSS. To dejstvo dokazuje razvojno naravnanost podjetja z nenehnim iskanjem novih, boljših rešitev za potrošnika.
Disan je mednarodno priznan in opravičeno obravnavan kot eden od najbolj specializiranih proizvajalcev centralnih sesalnih enot za gospodarsko uporabo.

comm1.jpg

Disan razvija, proizvaja in prodaja sesalnike za gospodarsko uporabo in manjše porabnike. Razvitih je mnogo rešitev za vse instalacije ne glede na velikost, karakter ali arhitektonske značilnosti objekta.

Na voljo so sistemi, ki omogočajo glede na izvedbo do 8 sočasnih uporabnikov, katerih komponente izpolnjujejo najvišje zahteve. Tako poskrbijo močni Siemensovi motorji brez potrebnega vzdrževanja, prostorni izločevalniki in specialni filtri – tudi z vgrajeno avtomatsko samočistilno tehniko- za dolgoletno uporabo brez zastojev in težav.

Vsa ta dejstva govorijo v prid CSS Disan.
Disanovi centralni sesalni sistemi jamčijo danes v številnih hotelih, penzionih, restavracijah, zdraviliščih, birojih, kinodvoranah/gledališčih, domovih za ostarele, proizvodnih obratih in mnogih drugih objektih za perfektno čistočo in visok higijenski standard.

Disanove trifazne sesalne enote so poznane po kvaliteti in inovativni tehniki, odlikuje jih robustna izvedba in dolga življenska doba. Vse komponente so temeljito preizkušene tako, da lahko dolgoletno učinkovito služijo svojemu namenu brez zastojev.

Vedno več podjetij in ustanov je spoznalo prednosti zdravega bivalnega in delovnega okolja za svoje sodelavce in se odločilo za vgradnjo CSS v njihov objekt.

Nizki obratovalni stroški in občutno zmanjšanje stroškov dnevnega čiščenja omogoča amortizacijo investicije že v nekaj letih. 

comm2.jpg
V hotelih in ostalih turističnih objektih so ekonomskem aspektu spoznali tudi druge prednosti vgrajenega CSS Disan:
- hitro, učinkovito in cenejše čiščenje
- prilagodljivejše možnosti časa čiščenja zaradi tihega delovanja
- velik izbor pribora za čiščenje
- lažje delo 
Doseženega nivoja čistoče in delovnega komforta ne boste želeli pogrešati.
... glejte tudi Kako deluje  
 
 
Pioneer
www.centralni-sesalni-sistem.si - izvedba: /3xdvojniw/