Webdesign Erfurt
Centralni sesalni sistemi

    Hiter dostop

    Izberite primeren centralni
    sesalni sistem za vašo hišo.

    (Podrobnosti)  

Centralni sesalni sistemi Disan
Zastopnik za Slovenijo:

omegalogo3.png

 

 

 

Omega d.o.o.
Ljutomerska cesta 28
9250 Gornja Radgona

Tel.:02/56-11-762
Fax:02/56-11-524
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

www.omegadoo.si 

Obiskovalci: 8169234
Prednosti

PERFEKTNA ČISTOČA IN HIGIJENA

Vaš klasični sesalnik predstavlja velik zdravstveni in higijenski riziko:
Pri klasičnih sesalnikih – tudi tistih z najboljšo filtracijo in vodnim filtrom se mikro prah,  pomešan z mikroorganizmi ( bakterije, spore plesni, klice) in ostalimi alergeni in zdravju škodljivimi mikro delci izpiha nazaj v prostor, kjer nekaj časa lebdi, nato pa se vsede na pohištvo in tla, dokler ga zopet ne posesamo.
Pri večini klasičnih sesalnikih izpihani zrak hladi sesalni motor, pri čemer se širi smrad zapečenih mikro delcev laka in drugih zdravju škodljivih kemikalij,  katere potem vdihujete. 
Tako je zaključen en cikel večnega ponavljajočega  kroga sesanja s klasičnimi sesalniki.

Upoštevajte: ko ste zaznali vonj po sesalniku so ti škodljivi delci že v vaših pljučih!
plus1.jpg

 

 

 

 

 

 

Pri centralnem sesalnem sistemu Disan se filtriran zrak izpiha iz objekta, tako je učinek čiščenja 100%, v stanovanju ni mikro prahu, ne zaudarja po sesalniku in prahu in istočasno se stanovanje prezrači.
Centralni sesalni sistem Disan je tako primeren tudi tam, kjer bivajo alergiki in astmatiki in ima velik pomen za izboljšanje higijenskih razmer v bivalnem prostoru.

Ne obstaja alternativa za centralni sesalni sistem!

So sesalniki z vodnim filtrom alternativa CSS DISAN?

Sesalniki z vodnim filtrom so se pogosto omenjali kot velika pridobitev za higijeno doma in alternativa css. Dejstvo je, da je bilo že v obdobju, ko je bila prodaja vodnih sesalnikov v Sloveniji v razcvetu ugotovljeno na neodvisnem EKOTESTU in v TUV ESSEN Nemčija ( april 2000),  da je velika težava, da se zaradi ugodnih pogojev ( vlaga, umazanija, topel zrak) v vodnih sesalnikih razvijejo mikroorganizmi ( bakterije, plesni, glivice) in so jih za to za UPORABO ODSVETOVALI!

So sesalniki z hepa, antialergijskimi mikrofiltri alternativa CSS DISAN?
EKOTEST je prav tako  novembra 2000 objavil rezultate testiranj sesalnikov s hepa, antialergijskimi mikrofiltri. Od vseh testiranih sesalnikov so bili označeni samo trije sesalniki kot primerni. Tako je EKOTEST sprejel zaključek, da je edini učinkoviti način za odstranjevanje prahu iz bivalnih in delovnih prostorov CSS.

So centralni sesalniki z vodnim filtrom ali vodnim izplakovalnikom alternativa CSS DISAN?
Zagotovo ima tako izveden CSS vse odlike vgrajenih CSS. Žal pa so tudi pri teh sesalnikih prisotni trije  potrebni pogoji za razvoj mikroorganizmov: umazanija, topel zrak in VODA. Tako je zgodba enaka, kot pri ostalih sesalnikih z vodnim filtrom – tak sesalnik je žarišče razvoja mikroorganizmov v vašem domu. Tudi iz drugih tehničnih in praktičnih razlogov ( neposredna priključitev odtoka na kanalizacijo, potrebni vzdrževalni posegi....) takih sesalnikov ne vgrajujemo, ker je strošek vgradnje in vzdrževanja višji, kot pri DISAN  izvedbi, nima pa nobene večje praktične uporabne prednosti. Tudi največji svetovni proizvajalci se tej “modni muhi” niso pridružili in se css sesalniki z vodnim izplakovanjem ali vodnim filtrom niso uveljavili.

Komfort, varnost in učinkovitost

Sestavljane sesalnika, priklapljanje kabla, vlečenja, po stopnicah gor....pa zopet dol, zavozlanje kabla, hrup, smrad...........Kdo tega ne pozna?

Pri uporabi CSS Disan:

Za sesanje potrebujete le lahko sesalno cev – odpade prenašanje težkega sesalnika, vlačenje električnega kabla itd. Zamislite si, kako enostavno je sesanje stopnišč, prostorov, polnih pohištva, sesanje avtomobila... Cev preprosto vtaknete v posebo vtičnico in pričnete s sesanjem, brez hrupa, brez prenašanja iv vlečenja težkega sesalnika, kabla  in po sesanju ostane prostor čist in prezračen, brez smradu po prahu in brez izpihanih mikro delcev prahu v zraku. 

familia_gioco.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Porabili boste do 50% manj časa za sesanje, ki bo dobesedno “otročje lahko”. Raje se veselite stvari, ki jih počnete najraje!


Življenska doba in odlično razmerje cena - učinek

q_3-stage-bypass-motor.jpg

 

CSS Disan so odlične kvalitete in služijo leta brez posebnega vzdrževanja. Oležajeni by pass motorji so hlajeni s čistim zrakom, kar zagotavlja bistveno daljšo življensko dobo v primerjavi s klasičnimi sesalniki.

Klasični sesalniki morajo biti kompaktni, vsled čeasr imajo več tehničnih omejitev. Sesalne enote Disan  nasprotno dovoljujejo vgradnjo komponent brez omejitev ( večji motorji, večji filtri, velike posode za smeti...)

 

 

 

... glejte tudi Tehnika  

 
 
Pioneer
www.centralni-sesalni-sistem.si - izvedba: /3xdvojniw/